Arkisto

Tekniset tiedotteet ja ohjeet sekä keskustelut mm. foorumin tekniikasta tai toimivuudesta. Lukeminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Valvojat: pääsihteeri, Eliisa Alatalo, talhp, Leena

Pixie
Moderaattori
Moderaattori
Viestit: 15
Liittynyt: 09 Syys 2009, 19:19
Paikkakunta: Pori

Arkisto

ViestiKirjoittaja Pixie » 21 Touko 2013, 19:22

Nyt kun foorumi on otettu uudelleen käyttöön, niin mieleeni tulvahti kysymys, että olisiko tätä koko härdelliä voinut siistiä nyt samalla?
Roskikseen ei suinkaan tarvitsisi kaikkea heittää, mutta esimerkiksi viestiketjut joihin ei ole tullut pitkään aikaan (vuosi? kaksi?) vastausta/viestiä/kommenttia joutaisi lienee arkiston kätköihin..?

Leena
Aktiivinen käyttäjä
Aktiivinen käyttäjä
Viestit: 196
Liittynyt: 31 Heinä 2003, 00:57

Re: Arkisto

ViestiKirjoittaja Leena » 21 Touko 2013, 22:15

Hei Pixie! Eikös sulla ole valvojana pääsy tuonne "Ylläpito - Päämoderaattorit & moderaattorit" -alueelle? Siellä ollaan keskusteltu tästä.

Mutta toki voidaan tässä ihan julkisestikin keskustella. :) Mun mielestä mitään viestiketjuja ei ole tarpeen sulkea. Aattelen, että jos joku sieltä bongaa jotain, josta haluaa jatkaa keskustelua, niin siitä vaan.

Avatar
Katriina
Yhteisöön tutustuva
Yhteisöön tutustuva
Viestit: 5
Liittynyt: 16 Touko 2013, 16:14
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Re: Arkisto

ViestiKirjoittaja Katriina » 22 Touko 2013, 12:21

Hei ihan hyvä että joku kysyi, kun sitä on tässä itsekin miettinyt. Kun viestiketjuja on tuhansia, niin onhan se aika monta. Ja voihan se olla, että joku tosiaan haluaa jatkaa vaikka vuonna 2005 viimeksi käytyä keskustelua, mutta maailma on kuitenkin pyörähtänyt hurjan monta kertaa sen jälkeen ja ne aiheesta alunperin keskustelleet eivät välttämättä ole enää alkuunkaan samaa mieltä saati sitten enää paikalla. Mutta hyvä kun nyt tuli selvyys, että sitä on kuitenkin mietitty ja sitten pohtimisen tuloksena tehty päätös olla arkistoimatta mitään.


Palaa sivulle “Tekniikka ja ylläpito”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa