Pieni Pyyntö Admineille

Tekniset tiedotteet ja ohjeet sekä keskustelut mm. foorumin tekniikasta tai toimivuudesta. Lukeminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Valvojat: pääsihteeri, Eliisa Alatalo, talhp, Leena

Avatar
PikkuMinttu
Aktiivinen käyttäjä
Aktiivinen käyttäjä
Viestit: 267
Liittynyt: 26 Syys 2003, 02:57
Paikkakunta: Jyväskylä

Pieni Pyyntö Admineille

ViestiKirjoittaja PikkuMinttu » 08 Joulu 2010, 19:27

Selailin tuossa nopeasti uutta palstaa ja ajattelin nostaa tässä vaiheessa esiin asian, mikä toivottavasti ei nouse ongelmaksi sitten myöhemmin...

Eli kun tärkeämpiä asioita nostetaan ilmoituksina ja tiedotteina stikkyiksi osastojen yläreunaan, niin muistaahan joku säännöllisesti käydä poistamassa tuon statuksen vanhemmilta viesteiltä, ettei meillä ole kohta joka osastolla ensin yhtä sivua täynnä vanhoja / vanhentuneita tiedotteita ja seuraavaa sivua täynnä saman kokeneita ilmoituksia.

Huomaatte varmaan, ettei luettu ilmoitus / tiedote menetä "statustaan" ja putoa keskustelussa alas muiden tavallisten viestien tavoin, vaan jää alueen yläreunaan kummittelemaan, kunnes joku tekee asialle jotain.

Kunhan vain halusin sanoa...

JaspaJami
Upouusi käyttäjä
Upouusi käyttäjä
Viestit: 1
Liittynyt: 26 Tammi 2009, 20:09
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Pieni Pyyntö Admineille

ViestiKirjoittaja JaspaJami » 22 Maalis 2011, 14:13

Tämän pisti itselläkin silmään kun nyt pitkästä pitkästä aikaa ekaa kertaa kirjauduin foorumille, joutui scrollaan sivutolkulla ennenkuin löysi uusimman päivittynee viestin, alussa kauhea määrä vanhoja tiedotteita etc, vanhimmat vuodelta 2007 tai olisko ollut 2006. Eli ylläpitäjille olisi tosiaan hieman hommaa tiputella noita vanhoja ilmoituksia osioden alusta pois, todella hankalaa seurata foorumia kun vanhat viestit täytää koko ruudun.

Yleensä käytäntöntä monilla foorumiella että max 5 aihetta on ns. Stickynä alueen ensimmäisenä. Täällä niitä tuntuu jossain aluella olevan reippaasti yli 30.

t. Usean foorumin ylläpitäjä itsekin.


Palaa sivulle “Tekniikka ja ylläpito”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa