Linkkien sijainti

Tekniset tiedotteet ja ohjeet sekä keskustelut mm. foorumin tekniikasta tai toimivuudesta. Lukeminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Valvojat: pääsihteeri, Eliisa Alatalo, talhp, Leena

Avatar
Syksy
Aktiivinen käyttäjä
Aktiivinen käyttäjä
Viestit: 39
Liittynyt: 08 Loka 2003, 14:06
Paikkakunta: Espoo

Linkkien sijainti

ViestiKirjoittaja Syksy » 20 Loka 2003, 23:07

Onko mahdollista muuttaa softaa siten, että privaviesteistä ilmoitettaisiin sivun YLÄlaidassa. Harvemmin nimittäin tulee selattua etusivua ihan alas asti, ja viesti jää huomiotta.

Lisäksi olisi hyvä saada viestiketjuissa ketjun loppuun linkki takaisin ylemmälle tasolle. Se helpottaisi huomattavasti itse selailua.

Vieras

Re: Linkkien sijainti

ViestiKirjoittaja Vieras » 25 Loka 2003, 02:01

Kaikkien alalinkkien nosto ylös on työlistalla. Olen joutunut siirtämään nämä setafoorumin pienemmät työt kokoajan eteenpäin "ensviikolle" työasemapäivitysten, virusten ja roskapostin määrien takia.

Toivottavasti kuun vaihteessa helpottaa kun saan ensin asennettua uudet softaversiot ja tiukemmat filtterit postipalvelimiin. :-)

Hain tänään kaupasta uunituoreen SuSe Linuxin 9.0 lootan, jota rupean asentamaan alkuviikosta kaikkiaan 9 eri palvelimeen ja kahteen eri osoitteeseen.

Tämä web-palvelin päivitetään myös marraskuun aikana. Siitä puuhasta ilmoitetaan lähempänä tarkemmin, foorumi on silloin kokonaan pois pelistä yhden illan ja yön.

t: Petri Juutilainen


Palaa sivulle “Tekniikka ja ylläpito”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 16 vierailijaa