Kysymys WEBLOGin muokkaamisesta!!

Tekniset tiedotteet ja ohjeet sekä keskustelut mm. foorumin tekniikasta tai toimivuudesta. Lukeminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Valvojat: pääsihteeri, Eliisa Alatalo, talhp, Leena

provider
Erittäin aktiivinen käyttäjä
Erittäin aktiivinen käyttäjä
Viestit: 1685
Liittynyt: 31 Elo 2005, 20:45

Kysymys WEBLOGin muokkaamisesta!!

ViestiKirjoittaja provider » 18 Syys 2005, 13:29

Apua. Perustin blogin tuonne bloggeriin, ja löysin nyt nätin ilmaisen templaten (en tiedä mikä template on suomeksi) siihen, jonka haluaisin vaihtaa. Ongelma on että olen ihan vihreä html:ssä sun muussa, ja kun ohjeet ovat lisäksi englanniksi niin juttu on mutkikas.

Yritin kyllä vaihtaa sivun ulkoasua eli kopioin sen uuden templaten HTML:n sinne oman blogin vastaavaan muokkaustilaan. Mutta siinä tuli sitten ongelma, kun en tiennyt mikä pätkä alkuperäisestä HTML:stä pitää kopioida siihen väliin johon tuon ulkopuolelta haetun templaten kotisivulla käskettiin main content kopioida. Ja pitääkö siihen kopioida ja siirtää muita pätkiä oman blogini HTML:stä, joka on paljon pidempi kokonaisuudessaan kuin se uusi template?

Yritin parhaani, mutta esikatselussa uuden templaten ohjeteksti näkyi tekstimuotoisena eli minkäänlaista templaattia ei enää ollut. Minulla on omassa blogissa todella vähän sisältöä, pari postausta ja muuta en ole muuttanut alkuperäisestä kuin poistanut kaksi optionaalista linkin paikkaa.

Osaako kukaan auttaa? Ja jos ei täällä niin neuvokaa mistä voisin kysellä apua.

Edit. Siis mistä muualta kuin lukemalla bloggerin enkunkielisiä ohjeita jotka neuvovat selkeästi vain ne toimenpiteet mitä heidän omien palveluidensa kautta voi toteuttaa.

Avatar
lightened
Aktiivinen käyttäjä
Aktiivinen käyttäjä
Viestit: 349
Liittynyt: 26 Elo 2005, 08:55

Re: Kysymys WEBLOGin muokkaamisesta!!

ViestiKirjoittaja lightened » 18 Syys 2005, 18:30

jotain


Palaa sivulle “Tekniikka ja ylläpito”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa